Sponsorloggor (1)

Hos Thuman Entreprenad är vi stolta över vårt engagemang i lokalsamhället och våra bidrag till välgörande ändamål i hela Sverige. Vårt stöd till Sörmlandsleden är ett uttryck för vår passion för utomhusaktiviteter och hälsosam livsstil, och vi är glada över att kunna bidra till dessa värdefulla fritidsmöjligheter. Inom sportens värld är vi engagerade sponsorer av Bissarna Fotboll och Nyk Hockey, där vi ser en fantastisk möjlighet att stödja ungdomsutveckling och sportens positiva inverkan på lokalsamhället.

Vi förstår vikten av sociala mötesplatser och är därför glada över att kunna bidra till verksamheter som Swingoteket och padelhallen. Dessa initiativ berikar vårt samhälle och skapar värdefulla tillfällen för människor att komma samman och ha roligt.

Vårt engagemang sträcker sig även till nationella insatser. Genom att stödja Trafikkalendern, Giving People och Nattvandrarna tar vi aktiv del i att främja säkerhet, välgörenhet och social omsorg över hela landet. Dessa initiativ är hjärtat i vårt företags sociala ansvar, och vi är hedrade över att kunna göra en positiv skillnad.

På Thuman Entreprenad är vi mer än bara ett företag – vi är en del av samhället. Vårt arbete och våra partnerskap reflekterar vårt engagemang för att skapa en bättre värld, både lokalt och nationellt. Vi är stolta över våra insatser och ser fram emot att fortsätta göra skillnad.